SK_HR_logo_2015-black
Palette Deluxe

PALETTE DELUXE

Prva Palette boja koja njeguje sa sedam ulja.

 • O PALETTE DELUXE

  Uživajte u NOVOJ Palette Deluxe Intense OIL-Care Color – prvoj Palette boji za kosu koja sadrži serum sa 7 ulja. Trajna boja za kosu daje iznimne boje obogaćene uljem za do 30% više njege*. Imajte prekrasno raskošnu boju kose koja dugo ostaje vidljivo raskošna i intenzivna za kosu punu blistavog sjaja.

  *u usporedbi s netretiranom kosom


 • KAKO DJELUJE

  Prva Palette boja za kosu koja njeguje serumom sa 7 ulja.

  Palette Deluxe sadrži gustu, kremastu formulu s visokoučinkovitim pigmentima boje koja prodire u svaku vlas od korijena do vrha – za raskošne, luksuzne i dugotrajne boje.
  Palette Deluxe sadrži bočicu za nanošenje koja omogućava precizno nanošenje na korijen kose i olakšava nanošenje na ostalu kosu bez kapanja.
  Palette Deluxe nudi niz očaravajućih nijansi koje savršeno prekrivaju sijede vlasi*.

  Serum sa 7 ulja za iznimnu njegu i blistav sjaj

  Bogati tretman nakon bojenja serumom sa 7 ulja** koji sadrži više od milijun uljnih čestica, posebno je razvijen za njegu kose nakon bojenja, a kosa postaje prekrasno meka, lako se raščešljava i podatna je na dodir. Tretman serumom sa 7 ulja njeguje i pretvara osobito dugu kosu u dubinski njegovanu kosu prekrasnog izgleda. Njegovana kosa daje intenzivniji rezultat bojenja i blistav sjaj.

  *ovisno o odabranoj nijansi

  **Ulje marule, arganovo ulje, sezamovo ulje, bademovo ulje, maslinovo ulje, ulje breskve i ulje makadamije


 • UPORABA

  Uporabite Palette Deluxe poput stručnjaka!

  Preuzmite upute